Μαρτίου 29, 2016

ΜΕΚΕΑ: Θέσεις για την πραγματική, Υπερεθνική Τρομοκρατία και την Ισλαμική τρομοκρατία

– ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟ ΤΗΣ ΥΠΕΡΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΛΙΤ ΠΟΥ ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΕΡΕΘΝΙΚΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΑΙΤΙΟΙ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ «ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ»
 ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ, ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΕΧΘΡΟ: ΤΗ ΝΕΑ ΔΙΕΘΝΗ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΕΘΝΙΚΗ ΕΛΙΤ

Τα τελευταία τρομοκρατικά χτυπήματα στην καρδιά της ΕΕ έδωσαν τροφή σε μια σειρά νέων παραπλανητικών «αναλύσεων» και «κραυγών». Από τη μία, η Υπερεθνική Ελίτ (Υ/Ε) και η κυβερνώσα «Αριστερά» κάνει λόγο για «παρανοϊκούς» δολοφόνους κλπ., ακολουθώντας τη γνωστή συνταγή της προσωποποίησης και του χυδαίου στιγματισμού του εχθρού της, που σήμερα τυχαίνει να είναι βέβαια και οι τζιχαντιστές, τους οποίους η ίδια η Υ/Ε δημιούργησε μακροπρόθεσμα με την πολιτική της ενώ σε κάποιες περιπτώσεις στήριξε και με άλλους τρόπους (όπως στη Συρία)…Από την άλλη πολλοί «εθνικιστές» ινστρούχτορες, και στο εξωτερικό αλλά και στα παρ’ημίν, είτε λόγω έλλειψης συστημικής ανάλυσης για την άνοδο της Παγκοσμιοποίησης και τον ρόλο της Υ/Ε στην υποδαύλιση των θρησκευτικών ανορθολογισμών, και ιδίως του Ισλαμισμού, είτε για λόγους ψηφοθηρικούς κλπ., άρχισαν μια εκστρατεία άκριτης «ισλαμοφαγίας», όπου το φταίξιμο για τη σημερινή τρομοκρατία ρίχνεται κυρίως στο Ισλάμ και στους Ισλαμιστές.
Και στις δύο περιπτώσεις, αντικειμενικά ή εσκεμμένα, οι λαοί αντιμετωπίζουν σήμερα την απόπειρα δημιουργίας ενός εμφυλιοπολεμικού σεναρίου, σύμφωνα με το οποίο τα ντόπια, υπό εξαθλίωση από την παγκοσμιοποίηση, κοινωνικά στρώματα στην Ευρώπη στρέφονται ενάντια στα ακόμη πιο εξαθλιωμένα Μουσουλμανικά στρώματα που τολμούν να συνταχθούν με τους Άραβες, τους οποίους σφάζουν και εξανδραποδίζουν οι κυβερνήσεις των Ευρωπαϊκών χωρών μαζί με τους Αμερικανούς τα τελευταία ειδικά 15 χρόνια των στρατιωτικών πολέμων και «Εξεγέρσεων» της Υ/Ε. Σπρώχνουν έτσι σε έναν εμφύλιο τους ντόπιους εξαθλιωμένους κατά των πιο εξαθλιωμένων μεταναστών, που μόνο τις ελίτ και το σύστημα θα εξυπηρετεί. Ο πολιτικός μηχανισμός που χρησιμοποιείται δηλαδή σήμερα από την Υ/Ε, εσκεμμένα βέβαια στην περίπτωση της, για την καθυπόταξη των θυμάτων της παγκοσμιοποίησης, είναι για άλλη μια φορά το «διαίρει και βασίλευε». Με τις παρακάτω θέσεις μας θα προσπαθήσουμε να «ξεδιαλύνουμε» το σκηνικό βίας και αποπροσανατολισμού που επιχειρούν να στήσουν οι ντόπιες και ξένες ελίτ (ειδικά οι μιντιακές και πολιτιστικές ελίτ που ελέγχουν τη σκέψη μέσω των ΜΜΕ, της «δημοσιογραφίας» και της «διανόησης» που προβάλλουν κλπ.) και να θέσουμε τα κριτήρια που πρέπει να ενώσουν όλους τους λαούς που σήμερα υποτάσσονται κάτω από την μπότα (στρατιωτική ή οικονομική) της Υ/Ε:
ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΥΠΕΡΕΘΝΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ
  1. Οι επιθέσεις στις Βρυξέλλες, όπως και οι πρόσφατες στο Παρίσι κλπ., δεν πραγματοποιήθηκαν από κάποιους «παρανοϊκούς» κλπ., όπως προπαγανδίζει η Υ/Ε και τα «αριστερά» της όργανα, αλλά καταρχήν από άλλα θύματα της Παγκοσμιοποίησης, τα οποία στράφηκαν, με ευθύνη κυρίως της Υπερεθνικής Ελίτ (που πάντα υποστήριζε Ισλαμικά κινήματα σαν αντίβαρο των σοσιαλιστικών ή εθνικοαπελευθερωτικών κινημάτων), στον ανανήψαντα θρησκευτικό ανορθολογισμό (εν προκειμένω τον Ισλαμισμό). Οι τζιχαντιστές αυτοί θεωρούν ως εχθρό καθετί που εκφράζει τον δυτικό πολιτισμό, δηλαδή όχι μόνο την πανάθλια «κουλτούρα» που περνά σήμερα για «δυτικός πολιτισμός», αλλά ακόμη και τις κλασικές αξίες της πραγματικής δημοκρατίας και του ορθολογισμού. Φυσικά ανάμεσα σε αυτούς μπορεί να υπάρχουν και αφελώς καθοδηγούμενοι από μυστικές υπηρεσίες, όμως αυτό δεν αλλάζει πως το κίνητρο που είχαν ήταν να εκδικηθούν, με την αποτρόπαια τακτική που επέλεξαν, για την καταστροφή των ζωών τους και αυτών εκατομμύρια ομοεθνών και ομόθρησκών τους στη Μ. Ανατολή.
  2. Είναι λοιπόν αποπροσανατολιστική προπαγάνδα η φιλολογία περί «πολέμου των πολιτισμών», «θρησκευτικών πολέμων» Ισλαμιστών-Χριστιανών ή και μεταξύ Σουνιτών-Σιιτών (π.χ. στο Ιράκ και στη Συρία) κλπ. Ο πολιτικός Ισλαμισμός και η Ισλαμική τρομοκρατία δεν «έπεσαν από τον ουρανό», αλλά υποστηρίχτηκαν μαζικά, ειδικά τις τελευταίες δεκαετίες της ανόδου της Νέας Διεθνούς Τάξης, από την Υ/Ε και τα υποτελή καθεστώτα της στον κόλπο (όπως η Σ. Αραβία, το Κατάρ), την Ιορδανία, το Μαρόκο, την Τουρκία κ.α., και βέβαια τους Σιωνιστές, προκειμένου να πατάξουν τα εναπομείναντα εθνικο-απελευθερωτικά καθεστώτα στη Μ. Ανατολή, όπως το κίνημα Μπάαθ στο Ιράκ και στη Συρία, η Τζαμαχιρίγια στη Λιβύη κ.ο.κ.., επειδή πάλευαν ακόμη για την εθνική τους κυριαρχία που είναι ασύμβατη με την παγκοσμιοποίηση (κάτι ξέρουμε εμείς στην Ελλάδα που είμαστε πια ένα κανονικό προτεκτοράτο, χαρη στη ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ και τα παρακλάδια τους (ΠΟΤΑΜΙ, ΛΑΟΣ, ΔΗΜΑΡ, ΑΝΕΛ κλπ.).
  3. Αυτή η υποστήριξη οδήγησε στην άνθιση ενός «στρατού» τζιχαντιστών, ο οποίος αντί να στηρίξει τον απελευθερωτικό αγώνα του σε ένα πρόταγμα για εθνική απελευθέρωση και εναντίωση στην παγκοσμιοποίηση, τον στηρίζει στον Ισλαμισμό, δηλαδή μια θρησκεία. Όμως οι θρησκείες, από τη φύση τους διχάζουν τους λαούς, όχι με κριτήρια κοινωνικό-οικονομικά, αλλά απλά με θρησκευτικά κριτήρια, που είναι βέβαια ανούσια στον αγώνα κατά της παγκοσμιοποίησης. Οι πολιτικές (ιδίως) ελίτ στη Δύση είναι πρώτοι, υποτίθεται, Χριστιανοί, Ιουδαίοι κλπ., αλλά αυτό δεν τους εμποδίζει βέβαια να σφάζουν εκατομμύρια σε όλον τον κόσμο, ούτε να καταδικάζουν τα λαϊκά στρώματα στη χώρα τους την οικονομική εξαθλίωση. Έτσι οι Ισλαμιστές πολεμούν μόνο πολιτιστικά τη Νέα Διεθνή Τάξη, κάτι που σημαίνει ότι πολεμούν οτιδήποτε θεωρούν ότι εκπροσωπεί την κουλτούρα της Δύσης: από τον Χριστιανισμό μέχρι τον δυτικό καταναλωτικό και «καλοπερασάδικο» τρόπο ζωής κλπ., ή ακόμα και ό,τι «δυτικοφέρνει», όπως τα κοσμικά καθεστώτα του Ιράκ, της Λιβύης, της Συρίας κλπ.
  4. Έτσι, μπορεί να δειχθεί εύκολα ότι πολλοί σημερινοί χασάπηδες της ISIS, της Al Nusra κ.λπ. διέπραξαν παρόμοιες (αν όχι χειρότερες) σφαγές κατά το πρόσφατο παρελθόν, εναντίον κυρίως ομόθρησκων τους, που θεωρούσαν ότι «δυτικοφέρνουν». Κατ’αρχάς, στη Λιβύη, το 2011, όταν έπαιζαν το ρόλο του πεζικού του ΝΑΤΟ. Στη συνέχεια, μετά την ολοκλήρωση του «έργου» τους εκεί, πολλοί από αυτούς τους τζιχαντιστές μετακόμισαν στη Συρία, όπου συνέχισαν εκεί το έργο τους. Ο στόχος ήταν η καταστροφή του καθεστώτος Άσαντ, που βασιζόταν στο εθνικο-απελευθερωτικό κίνημα Μπάαθ, και η αντικατάστασή του από ένα θεοκρατικό χαλιφάτο (ISIS).
  5. Ο Μπααθισμός, τον οποίο εύλογα η Υ/Ε θέλει «να εξαφανίσει από τον χάρτη» ήτανμια σύνθεση εθνικισμού (αρχικά με τη μορφή του παν-Αραβισμού) και του Αραβικού σοσιαλισμού, στο βαθμό που υιοθετούσε σοσιαλιστικές αρχές όπως η δημόσια ιδιοκτησία των στρατηγικών τομέων της οικονομίας, και τη πεποίθηση ότι ο σοσιαλισμός είναι ο μόνος τρόπος για την ανάπτυξη μιας Αραβικής κοινωνίας η οποία είναι πραγματικά ελεύθερη ,ενωμένη, και εκκοσμικευμένη. Με άλλα λόγια, ο Μπααθισμός ήταν κατά βάση μια αριστερή Αραβο-κεντρική ιδεολογία, ένα είδος «σοσιαλισμού με Αραβικά χαρακτηριστικά».Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το Μπααθικό καθεστώς στη Συρία καθώς και το Ιρακινό Μπααθικό καθεστώς έπρεπε να καταστραφούν.
  6. Η Υ/Ε (με τη σύμπραξη βέβαια της Σιωνιστικής ελίτ) θα επιμείνει με νύχια και δόντια στον διαμελισμό της Συρίας ή στην «ομοσπονδιοποίηση» της, που θα σημάνει είτε επίσημα, είτε ντε φάκτο, την αποδόμηση του Μπααθικού κινήματος, και η σημερινή συμφωνία Λαβρώφ-Κέρρυ μπορεί κάλλιστα να οδηγεί σε αυτό, πράγμα που θα σημαίνει ολοκληρωτική επικράτηση των «παγκοσμιοποιητών» μέσα στη Ρωσική ελίτ, σε βάρος των «πατριωτών», με πολύ σοβαρές συνέπειες στο διεθνές αντιπαγκοσμιοποιητικό κίνημα που φουντώνει σήμερα παντού. Το εναλλακτικό σενάριο είναι ότι το τρομοκρατικό χτύπημα στις Βρυξέλλες ίσως δώσει το βολικό εφαλτήριο για πολεμική εκστρατεία στη Συρία με πρόσχημα την πάταξη του ISIS, λόγω της «αδυναμίας» του καθεστώτος Άσαντ να το κάνει, αλλά με πραγματικό στόχο την ανατροπή του τελευταίου, πράγμα που μπορεί να οδηγήσει ακόμη και σε σύγκρουση με τη Ρωσία.
  7. Η Υπερεθνική Τρομοκρατία που χρησιμοποιήθηκε και χρησιμοποιείται από την Υ/Ε είναι η κυρίαρχη έκφραση τρομοκρατίας σήμερα, που έχει εξοντώσει εκατομμύρια μέσα σε λίγα χρόνια, ειδικά στη Μ. Ανατολή. Η Μ. Ανατολή ήταν μια περιοχή που σύμφωνα με τις ίδιες τις εκτιμήσεις στελεχών της Υ/Ε, ήταν το μεγαλύτερο εμπόδιο για το ελεύθερο εμπόριο και τις ξένες επενδύσεις, και συνεπώς για την επέκταση της Νεοφιλελεύθερης Καπιταλιστικής Παγκοσμιοποίησης, και γι’αυτό έπρεπε να υποταχθεί στην εγκληματική Νέα Διεθνή Τάξη.
  8. Η εκστρατεία για την ενσωμάτωση της Μ. Ανατολής στη Νέα Τάξη ξεκίνησε με την καταστροφή του Ιράκ, αρχικά με τον Πόλεμο του Κόλπου, που τον ακολούθησαν βαριές κυρώσεις και συχνοί βομβαρδισμοί, οι οποίοι κλιμακώθηκαν με την εισβολή και την κατοχή της χώρας για μια περίοδο δέκα χρόνων που οδήγησε στην εξόντωση εκατοντάδων χιλιάδων Ιρακινών κατά τη διάρκειά της. Παρόμοιες διαδικασίες ακολουθήθηκαν στη Λιβύη και τελικά στη Συρία. Παρόλα αυτά, αν και τέτοιου είδους πελώρια εγκλήματα δεν οδήγησαν ποτέ σε παρόμοιες λαοσυνάξεις στη Δύση (που οργάνωσε βέβαια η Υ/Ε για να ενισχύσει την Ισλαμοφοβία), όπως αυτές του τύπου «Είμαστε όλοι Γάλλοι» και «Είμαστε όλοι Βέλγοι», η δυσαρέσκεια που δημιουργήθηκε μεταξύ των Αραβικών πληθυσμών μεγάλωνε διαρκώς με το πέρασμα του χρόνου.
  9. Με τη σταδιακή καταστροφή όμως οποιουδήποτε ισχυρού κοσμικού εθνικό-απελευθερωτικού κινήματος, μετά την πτώση του «υπαρκτού σοσιαλισμού» και τους οικονομικους και στρατιωτικούς πολέμους της Υ/Ε, ο μόνος τρόπος για την έκφραση της αγανάκτησης ολοένα και περισσότερων Αράβων εναντίον της Δύσης, ήταν μέσω της συμμετοχής τους σε διάφορα Ισλαμιστικά τρομοκρατικά κινήματα (στα οποία ήταν εύκολο να καταταγεί κανείς αφού αυτή η δραστηριότητα δεν κυνηγούνταν από τα καθεστώτα στη Μ. Ανατολή), που υποστηριζόντουσαν κυρίως από τις χώρες του Κόλπου και ειδικότερα από την Σαουδική Αραβία και το Κατάρ.
  10. Η τρομοκρατία στα ευρωπαϊκά κέντρα δεν έχει βασικά σχέση με τηνπροσφυγική κρίση (παρότι βέβαια μπορούν να θεωρηθούν και τα δύο συμπτώματα της επέλασης της ΝΔΤ), αφού αφορά περισσότερο μετανάστες 2ης και 3ης γενιάς, και όχι «εισαγόμενους». Επίσης, είναι αμφίβολο αν οι περισσότεροι πρόσφυγες ασπάζονται τον ριζοσπαστικό Ισλαμισμό, με την έννοια ότι πολλοί είτε ανήκουν στα μεσαία και ανώτερα «αστικά» δυτικόφιλα στρώματα, είτε ανήκουν στους θεωρούμενους «μετριοπαθείς εξεγερμένους», του τύπου του «Ελεύθερου Συριακού Στρατού» (FSA) κλπ., που συνεργάστηκαν ανοιχτά με τη Δύση για την ανατροπή του Άσαντ στη Συρία και σήμερα …διαδηλώνουν με τη πρασινόμαυρη αντικαθεστωτική σημαία στη Θεσσαλονίκη, μαζί με τους χρήσιμους ακόλουθους της παγκοσμιοποιητικής «αριστεράς» (ΜΚΟ του Σόρος κλπ., ΚΕΕΡΦΑ κ.α.).
  11. Είναι λοιπόν η ίδια η Υπερεθνική Ελίτ, η οποία σήμερα προσποιείται ότι υποφέρει για το δράμα των Ευρωπαίων θυμάτων της Ισλαμικής τρομοκρατίας, αυτή που στην πραγματικότητα φέρει τη καθοριστική ευθύνη για την ίδια την Ισλαμική τρομοκρατία που δεν θα υπήρχε βέβαια αν δεν είχαν προηγηθεί οι μαζικές σφαγές των Αραβικών λαών από την Υ/Ε. Αντίστοιχα σημαντικό ρόλο στον αποπροσανατολισμό του λαού και της καταστροφής της ριζοσπαστικής σκέψης μέσα στην αριστερά έχει σύσσωμη η παγκοσμιοποιητική «αριστερά», είτε του ΣΥΡΙΖΑ είτε εξωκοινοβουλετικών ομάδων που δήθεν αυτοπαρουσιάζονται ως «αντικαπιταλιστική αριστερά» κατ’ αντιστοιχία με τα πατρικά κόμματα τους στην Ευρώπη (ΣΕΚ κλπ.). Όπου ο «αντικαπιταλισμός» τους εξαντλείται εδώ και χρόνια στο να ξεπλένουν με αριστερή γλώσσα τα εγκλήματα της Υ/Ε και την αντίστοιχη προπαγάνδα που συνοδεύει αυτά : «Αραβική άνοιξη», «εξεγέρσεις» στη Λιβύη, Συρία, Ουκρανία κλπ.., και όλα αυτά παρά τα στοιχεία που είχαν βγει από την πρώτη στιγμή για τη φύση και τη χρηματοδότηση των επικεφαλής των «εξεγέρσεων» αυτών από την Υ/Ε και τα καθεστώτα της στην Μέση Ανατολή (Κατάρ κλπ.).
  12. Η Ισλαμοφαγία και Ισλαμοφοβία που καλλιεργείται σήμερα, έμμεσα, κυρίως από την Υ/Ε, και άμεσα λόγω ανόητων «αναλύσεων» από «εθνικιστικούς» κύκλους στην Ευρώπη, ρίχνει λάδι στη φωτιά γιατί αποπροσανατολίζει πλήρως από τα αίτια του κύκλου βίας, με σκοπό το «διαίρει και βασίλευε» μεταξύ των θυμάτων της παγκοσμιοποίησης (εν προκειμένω μεταξύ εξαθλιωμένων Ευρωπαίων και Αράβων). Επιπλέον ρίχνει νερό στο μύλο των κατ’επάγγελμα «αντιρατσιστών» (συστημικών και «αριστερών») που θα στρέφονται βολικά ενάντια στα πελαγωμένα ντόπια θύματα της παγκοσμιοποίησης, τόσο όταν θα εκφράζουν τάσεις Ισλαμοφοβίας, αλλά και όταν θα εκφράζουν την ανάγκη τους για εθνική κυριαρχία (λ.χ. απαιτώντας έλεγχο στα σύνορα), με τις πλάτες των …«αντιρατσιστών» Σόρος και σία που ευθύνονται για τη σφαγή και τον εκτοπισμό εκατομμύρίων Αράβων !
Συμπερασματικά: ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕ ΒΑΣΙΚΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ:
  • ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ, ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΕΡΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΙΤ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΥΠΑΙΤΙΟΙ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΒΙΑΣ

  • ΕΚΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΤΕΛΗ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΤΟΥ ΚΟΛΠΟΥ (Σ. ΑΡΑΒΙΑ, ΚΑΤΑΡ ΚΛΠ.), ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ Κ.Α., ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΣΤΟ ΙΡΑΚ, ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ, ΤΗ ΛΙΒΥΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΡΙΑ.

  • ΠΑΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΤΙΣΙΜΟ ΛΑΪΚΩΝ ΜΕΤΩΠΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ (ΕΛΛΑΔΑ Κ.Α.), ΜΕ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ, ΤΟΝ ΠΟΕ, ΤΟ ΔΝΤ ΓΙΑ ΝΑ ΚΤΙΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

  • ΠΑΛΗ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΟ-ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΕΙ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ (ΣΥΡΙΑ, ΧΩΡΕΣ ΛΑΤΙΝΙΚΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΡΩΣΙΑ Κ.Α.)

Μαρτίου 24, 2016

Οι Σιωνιστές, η Χίλλαρυ και το Συριακό Ολοκαύτωμα

Το άρθρο του Gilad Atzmon που μεταφράσαμε είναι άκρως αποκαλυπτικό για τον ρόλο των Σιωνιστών, που σε αγαστή συνεργασία με το μεγαλύτερο ίσως πολιτικό κάθαρμα στην Αμερική, συνέπραξαν στην υποκίνηση του «εμφυλίου» στη Συρία. Ίσως πρώτη φορά αποκαλύπτεται τόσο γλαφυρά η συνεργασία μεταξύ τους για την ανατροπή του Μπααθικού καθεστώτος και στη διαιώνιση της σιωνιστικής εξουσίας, μια υπόθεση που ξεκινά δεκαετίες πριν την ένοπλη «εξέγερση» από μισθοφόρους του ΝΑΤΟ, των καθεστώτων του Κόλπου και της Τουρκίας, μαζί με τους χρήσιμους ακόλουθους τους στους τζιχαντιστές, το 2011 στη Συρία…

Η Χίλλαρυ Κλίντον και το Συριακό Ολοκαύτωμα 

Από: Sidney Blumenthal Προς: Hillary Clinton Ημερομηνία: 2012-07-23.
Επικαλούμενος πηγή των ισραηλινών υπηρεσιών ασφάλειας ο Sidney Blumenthal έγραψε:
Αν το καθεστώς Άσαντ ανατραπεί, το Ιράν θα χάσει τον μοναδικό σύμμαχο του στη Μέση Ανατολή και θα απομονωθεί. Την ίδια στιγμή, η πτώση του Οίκου των Άσαντ θα μπορούσε κάλλιστα να πυροδοτήσει ένα σεκταριστικό πόλεμο μεταξύ των σιιτών και των σουνιτών (που είναι η πλειοψηφία) στην περιοχή που εκτείνεται στο Ιράν, κάτι το οποίο, κατά την άποψη ισραηλινών διοικητών δεν θα ήταν κακό για το Ισραήλ και τους δυτικούς συμμάχους του. (https://wikileaks.org/clinton-emails/emailid/12171)
Το 1982, ο Oded Yinon, ένας Ισραηλινός δημοσιογράφος που συνδεόταν παλαιότερα με το Υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ, δημοσίευσε μια έκθεση με τίτλο «Μια στρατηγική για το Ισραήλ στη δεκαετία του ‘80.» Το στρατηγικό σχέδιο που αργότερα ονομάστηκε «Σχέδιο Yinon» πρότεινε ότι προκειμένου το Ισραήλ να διατηρήσει την περιφερειακή του ανωτερότητα, θα πρέπει να σπάσει τα γειτονικά του αραβικά κράτη σε μικρότερες θρησκευτικές οντότητες που να είναι απασχολημένες με ατελείωτους φυλετικούς πολέμους. Το σχέδιο Yinon άφηνε να εννοηθεί ότι ο αλληλοσκοτωμός Αράβων και μουσουλμάνων αποτελούσε μια πολιτική ασφαλείας για το Ισραήλ.
Οι περισσότεροι σχολιαστές για τη Μέση Ανατολή και τις αμερικανικές εξωτερικές υποθέσεις συνειδητοποιούν τώρα ότι το χάος στη Μέση Ανατολή έχει πολύ μεγάλη σχέση με το Ισραήλ και τα εβραϊκά λόμπυ σε όλο τον κόσμο που το υποστηρίζουν. Ωστόσο, χάρη στα νέα emails από το αρχείο της Χ. Κλίντον που διέρρευσαν, μπορεί να έχουμε ένα ντοκουμέντο που παρέχει την επιβεβαίωση ότι το σχέδιο Yinon ήταν, εκ των πραγμάτων, μια ισραηλινή στρατηγική για τη δημιουργία σεκταριστικού χάους στη Μέση Ανατολή.
Σύμφωνα με το αρχείο των Wikileaks για την πρώην υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Χ. Κλίντον, φαίνεται ότι το 2012 οι Ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες θεωρούσαν έναν πιθανό πόλεμο σουνιτών-σιιτών στη Συρία μια θετική εξέλιξη για το εβραϊκό κράτος και τη Δύση.
Σε ένα email που απέστειλε ο Sidney Blumenthal στη Χίλλαρυ Κλίντον, αναφέρεται μια ισραηλινή πηγή που εισηγείται ότι το Ιράν θα έχανε το «μόνο σύμμαχο του» στη Μέση Ανατολή, αν το καθεστώς του Σύρου προέδρου Μπασάρ Άσαντ καταρρεύσει. Μια τέτοια εξέλιξη, κατά την άποψη ισραηλινών διοικητών «δεν θα ήταν κακή για το Ισραήλ και τους Δυτικούς συμμάχους του,» έγραψε ο Blumenthal.
Είναι σημαντικό να επισημάνουμε ότι στο email του προς την Κλίντον, ο Blumenthal επικαλείται επίσης μια εναλλακτική άποψη που είναι πιο λογική και πολύ λιγότερο ενθουσιώδης για την κλιμάκωση στη Συρία. «Ισραηλινοί αξιωματούχοι ασφαλείας πιστεύουν ότι ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου είναι πεπεισμένος ότι οι εξελίξεις αυτές (επέκταση Αραβικού εμφυλίου πολέμου) θα τους αφήσουν [τους Ισραηλινούς] ευάλωτους, μόνο με εχθρούς στα σύνορά τους.»
Αυτό το e-mail μάς επιτρέπει να παρακολουθήσουμε μια ζωντανή ισραηλινή πολιτική συζήτηση που συνέβαινε πίσω στο 2012. Το εβραϊκό κράτος έπρεπε να αποφασίσει εάν θα καταστρέψει τον συριακό λαό απλώς για να αποδυναμώσει το Ιράν ή, εναλλακτικά, να καταστρέψει το Ιράν για χάρη της καταστροφής του Ιράν… Η ιστορία δείχνει ότι ελήφθη η απόφαση να καταστρέψει πρώτα τους Σύριους. Και το αποτέλεσμα πρέπει να είναι απογοητευτικό για το Ισραήλ – το Ιραν είναι τώρα ισχυρότερο από ποτέ.
Είναι συγκλονιστικό ότι, στα τέλη του 2015, μετά από τρία χρόνια καταστροφικού εμφύλιου πολέμου στη Συρία, με εκατοντάδες χιλιάδες θανάτους και εκατομμύρια εκτοπισμένους, η Κλίντον, καθώς φαίνεται, ακόμα επέμενε στη «συνταγή» ότι οι ανησυχίες του Ισραήλ για το Ιράν θα πρέπει να αντιμετωπιστούν σε βάρος του συριακού λαού. Σε ένα email που η προεδρική υποψήφιος των ΗΠΑ Χίλλαρυ Κλίντον έστειλε σε ένα άγνωστο λογαριασμό στις 30/11/2015, έγραψε:
Ο καλύτερος τρόπος για να βοηθήσουμε το Ισραήλ να χειριστεί την αυξανόμενη πυρηνική ικανότητα του Ιράν είναι να βοηθήσουμε το λαό της Συρίας να ανατρέψει το καθεστώς του Μπασάρ Άσαντ.
Το Ισραήλ δεν είναι ο μόνος που φταίει για το συριακό Ολοκαύτωμα. Η Χίλλαρυ Κλίντον μοιράζεται μέρος της ευθύνης. Προτείνω στην κυρία Κλίντον να εξετάσει την πιθανότητα να προσκαλέσει τουλάχιστον μερικούς Σύριους πρόσφυγες να εγκατασταθούν στο σπίτι της στα προάστια. Μια τέτοια κίνηση θα αποδείξει ότι μπορεί να είναι συναισθηματική, ελεήμων και ελπίζουμε, μετανοιωμένη.

ΠΗΓΗ: Gilad Atzmon, “Hillary Clinton And The Syrian Shoah”, 19.03.2016
Αναδημοσίευση από antipagkosmiopoihsh.gr

Μαρτίου 17, 2016

Η διαφορά ανάμεσα σε υβρίδια και σε παραδοσιακές ποικιλίες



Επικίνδυνος περιορισμός της γενετικής βάσης παρατηρείται τα τελευταία 30 χρόνια σε όλες σχεδόν τις σημαντικές καλλιέργειες. Για πολλές από αυτές δεν χρησιμοποιούνται στη βελτίωση περισσότερο από το 5-10% της διαθέσιμης παραλλακτικότητας. Και όμως, στην Ελλάδα μόνο, καλλιεργούνταν μέχρι πρόσφατα 111 ντόπιες ποικιλίες και πληθυσμοί μαλακού σιταριού, 139 ντόπιες ποικιλίες και πληθυσμοί σκληρού, 99 ντόπιες ποικιλίες και πληθυσμοί κριθαριού, 294 καλαμποκιού και 39 ντόπιες ποικιλίες και πληθυσμοί βρώμης και 605 ποικιλίες φασουλιού, που έπαψαν πλέον να καλλιεργούνται.
Επίσης, χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι το 1927, η καλλιέργεια του σιταριού περιελάμβανε 100% ντόπιες ποικιλίες, το 1969 μόνο 10%, ενώ σήμερα κυριολεκτικά έχει εκτοπιστεί από την καλλιέργεια το σύνολο των παλιών ποικιλιών.
Πρόσφατες έρευνες έχουν δείξει ότι μόνο το 1% των ντόπιων ποικιλιών σταριού και το 2-3% των ποικιλιών λαχανικών που υπήρχαν πριν 50 χρόνια στην Ελλάδα έχει διασωθεί υπό καλλιέργεια μέχρι τις μέρες μας.Όλα αυτά και χιλιάδες άλλα γίνονται όχι μόνο γιατί τα αποφάσισαν τα "κέντρα εξουσίας", ή γιατί είναι η πολιτική των κρατών. Έγιναν και γιατί ο καθένας μας τα στήριξε και συνεχίζουμε να τα στηρίζουμε. Τι μπορούμε να κάνουμε εμείς σε αυτό το πρωτοφανές ολοκαύτωμα; Θα μείνουμε απαθείς ή θα πάρουμε την ευθύνη που μας αναλογεί; Οι ντόπιες ποικιλίες είναι η ελπίδα μας και η πρότασή μας.
Τα παραπάνω συνέβαιναν στον 20ο αιώνα, τον 21ο αιώνα όμως συντελείται μια πρωτοφανής αφύπνιση της ανθρωπότητας και αυτή η αρνητική κατάσταση τείνει να ανατραπεί.
Για όλα τα παραπάνω μιλήσαμε με τον Δρ. Κώστα K. Δελή MSc, PhD, Καθηγητής Εφαρμογών Γενετικής Φυτών και Βιοτεχνολογίας, Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής, Τμήμα Τεχνολόγων Γεωπόνων ΤΕΙ Πελοποννήσου.
Οι παραδοσιακές ποικιλίες υπερέχουν των εμπορικών υβριδίων 
Τα όσα ακολουθούν φιλοδοξούν να δώσουν στον αναγνώστη να καταλάβει αυτό που ήδη υποσυνείδητα γνωρίζει, ότι οι παραδοσιακά καλλιεργούμενες ποικιλίες υπερέχουν σε ποιοτικά χαρακτηριστικά (άρωμα, γεύση) των εμπορικών υβριδίων.
Για να καταλάβει κανείς όμως τι είναι παραδοσιακή ποικιλία, καλό θα ήταν να γνωρίζει τι είναι στην πραγματικότητα το υβρίδιο. Yβρίδιο, όπως το μαρτυρά και η λέξη, είναι ο συνδυασμός δύο ποικιλιών. Mε άλλα λόγια αν καταφέρω να διασταυρώσω δύο ποικιλίες, στη φύση ή στο εργαστήριο, ο απόγονός τους αποτελεί το υβρίδιο.
Oι αρχαίοι ακόμη γνώριζαν ότι οι διασταυρώσεις δύο ποικιλιών στα φυτά ή ακόμη και η διασταύρωση ανάμεσα σε δύο ράτσες σε ζώα οδηγούσε σε απογόνους που έδιναν εξαιρετικά εύρωστα άτομα. Είναι σε όλους γνωστό το παράδειγμα της διασταύρωσης του αλόγου με το γαϊδούρι, οπού ο απόγονός τους το μουλάρι είναι ένα εξαιρετικά ανθεκτικό υποζύγιο.
Mε τον ίδιο ακριβώς τρόπο αν μπορούσαμε να απλοποιήσουμε τα πράγματα, θα μπορούσαμε να πούμε ότι αν έχουμε μία ποικιλία με εξαιρετική απόδοση και χαμηλή ανθεκτικότητα σε ασθένειες η οποία διασταυρωθεί με μία ποικιλία με χαμηλή απόδοση αλλά ανθεκτική σε  ασθένειες, τότε οι απόγονοί τους ιδανικά θα είναι και ανθεκτικοί στις ασθένειες και με υψηλές αποδόσεις.
Στην γεωργική πραγματικότητα τα υβρίδια λειτούργησαν εξαιρετικά για ορισμένα φυτά μεγάλης καλλιέργειας όπως το καλαμπόκι, τριπλασιάζοντας τις αποδόσεις, αλλά την ίδια στιγμή παρουσίαζαν βασικά μειονεκτήματα. Πρώτο βασικό μειονέκτημα ήταν οι μεγάλες απαιτήσεις σε νερό, λιπάσματα και φυτοπροστασία.
Tα υβρίδια ήταν αποδοτικά, αλλά για να δώσουν τις βελτιωμένες αποδόσεις τους απαιτούσαν ιδανικές συνθήκες και αρκετή επένδυση σε κεφάλαιο από τους παραγωγούς. Δεύτερο μειονέκτημα των υβριδίων αποτελεί η αδυναμία τους να παράξουν σταθερούς απογόνους. Tι σημαίνει αυτό; Σημαίνει με απλά λόγια ότι ενώ τα υβρίδια είναι σταθερά φυτά στο σύνολο σχεδόν των χαρακτηριστικών τους, οι απόγονοί τους είναι «AΣTAΘEΣTATOI». Άρα η παλιά γεωργική πρακτική της φύλαξης σπόρων από τους γεωργούς, πρακτικά με τη χρήση των υβριδίων ακυρώνεται. Aν, δηλαδή, ένας γεωργός κρατούσε σπόρο από ένα υβρίδιο και το καλλιεργούσε, τότε θα έπαιρνε φυτά διαφόρων υψών, αποδόσεων και ανθεκτικότητας σε ασθένειες. Eπομένως, τα υβρίδια που εισαγάγαμε στη γεωργική πρακτική έδωσαν ώθηση στην απόδοση, αλλά ταυτόχρονα δημιούργησαν και αρκετά προβλήματα.
Aς δούμε ένα γεωργό στην πρακτική του. O μέσος γεωργός πριν 40 περίπου χρόνια παράτησε τις παραδοσιακές ποικιλίες, για να τις αντικαταστήσει με υβρίδια. Από τη στιγμή που έγινε η μετάβαση αυτή, ο γεωργός είναι υποχρεωμένος κάθε χρόνο να αγοράζει σπόρους σποράς από εταιρίες, κυρίως Oλλανδικές και Iσραηλίτικες. Άρα η αύξηση της απόδοσης (και η σύνδεσή της με την επιδότηση κυρίως στη δεκαετία του ‘80 και ‘90) τον κατέστησε εξαρτημένο. Σκεφτείτε απλά τι θα συνέβαινε αν μία και μόνο χρονιά δε μπορούσαμε να εισαγάγουμε σπόρους σποράς.
H γεωργική παραγωγή θα μειωνόταν ραγδαία, καθώς δε θα μπορούσαν να καλλιεργήσουν αρκετές γεωργικές εκμεταλλεύσεις. Φυσικά δεν είναι η μόνη μετάβαση που έγινε χωρίς μελέτη στην Eλλάδα, αλλά σε αυτή την περίπτωση ακόμη και εμείς σήμερα βρισκόμαστε μπροστά σε μία τεράστια έκπληξη. Σύμφωνα με τη βιβλιογραφία που παρακολουθώ, αρκετά συστηματικά, ουδέποτε στη χώρα μας πραγματοποιήθηκε μία συστηματική μελέτη για τη σύγκριση της απόδοσης υβριδίων και παραδοσιακών ποικιλιών.
Όλοι και κυρίως οι γεωπόνοι δεχόμασταν a priori την υπεροχή των υβριδίων, ενώ υποτίθεται ότι παραβλέπαμε την υποβάθμιση της ποιότητας των προϊόντων για χάρη της αύξησης της απόδοσης.Στην πραγματικότητα τα υβρίδια μπήκαν στη γεωργική πρακτική στη χώρα μας μαζί με τον εκσυγχρονισμό της γεωργικής εφαρμογής (μηχανήματα, αρδεύσεις, φυτοφάρμακα και λιπάσματα).Όσο και αν μοιάζει παράλογο, κανείς δε δοκίμασε τις παραδοσιακές ποικιλίες σε ιδανικές συνθήκες. Έτσι σιγά σιγά, ως καταναλωτές εξοικειωθήκαμε με τομάτες υβριδίων, οι οποίες είναι πρακτικά άγευστες, ωστόσο μπορούν να διατηρηθούν ένα μήνα στο ψυγείο. Σήμερα, που όλο και περισσότεροι καταναλωτές ζητούν την ολική επαναφορά της γεύσης στο καθημερινό τραπέζι, είναι ξανά η ώρα των παραδοσιακών ποικιλιών.
Mε αυτή την προοπτική το ξεχασμένο γενετικό υλικό που αντικαταστάθηκε τόσο βίαια, σήμερα μοιάζει πραγματικός θησαυρός για τον κάθε ερευνητή. Tα φυτά των παραδοσιακών ποικιλιών καλά προσαρμοσμένα στο περιβάλλον που καλλιεργήθηκαν για σειρά χρόνων και για πολλές γενεές, έφεραν γενετικό φορτίο που τους επέτρεψε να επιζήσουν στη δοκιμασία του πιο σκληρού κριτή. Tης φύσης. Αυτός ο σκληρός κριτής πετάει έξω οτιδήποτε δε μπορεί να αντεπεξέλθει στις προκλήσεις του. Oι παραδοσιακές ποικιλίες, με αυτή την έννοια, κρύβουν στο γενετικό τους υλικό απαντήσεις στις περιβαλλοντολογικές προκλήσεις, στις οποίες σήμερα απαντάμε με τη χρήση φυτοφαρμάκων.
Συνεργασία ιδρύματος "Καπετάν Βασίλης" και ΤΕΙ Πελοποννήσου 
Σε αυτή την κατεύθυνση το Ίδρυμα Kαπετάν Bασίλης χρηματοδότησε την καταγραφή των παραδοσιακά καλλιεργούμενων ποικιλιών της Μεσσηνίας σε συνεργασία με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο. H προσπάθεια αυτή συνεχίστηκε και παρουσιάστηκε με επιτυχία στις πολλές εκδηλώσεις του Ιδρύματος.
Πρόσφατα, το TEI Πελοποννήσου και τα εργαστήρια γενετικής-βιοτεχνολογίας και χημείας με επιστημονικούς υπεύθυνους τον υπογράφοντα το άρθρο και τον Δρ. I. Σπηλιώπουλο αντίστοιχα, χρηματοδοτήθηκαν για τη μελέτη της παραδοσιακής ποικιλίας τομάτας «Xοντροκατσαρή» από το Ίδρυμα Kαπετάν Bασίλης.
O απώτερος σκοπός της έρευνας είναι να εισαγάγουν τη συγκεκριμένη ποικιλία στη γεωργική πρακτική ξανά, ακόμη και σε συνθήκες υπερεντατικής καλλιέργειας όπως η υδροπονία, αλλά και να αποδείξουν την υψηλή θρεπτική της αξία. Eίναι ευτυχής συγκυρία ότι ένα τόσο σημαντικό Ίδρυμα μπορεί να χρηματοδοτεί έρευνα στο νομό Mεσσηνίας και πιστεύω πως είναι πια σειρά του καταναλωτή να μάθει να αγοράζει όχι μόνο με την όραση αλλά και με τη γεύση και την όσφρηση.
Eίναι επομένως σημαντικό να ξεφύγουμε από τα τυποποιημένα ομοιόμορφης εμφάνισης προϊόντα, αλλά ταυτόχρονα να δώσουμε την ευκαιρία στους παραγωγούς να καλλιεργήσουν ξανά τα δικά τους σπόρια, σπάζοντας τον κύκλο της εξάρτησής τους από μεγάλες εταιρίες.
Πηγή: Αντώνης Πετρόγιαννης, tharrosnews.gr
Αναδημοσίευση από argo24

Μαρτίου 15, 2016

ΜΕΚΕΑ: Επικαιροποιημένοι Στόχοι (ΜΑΡΤΙΟΣ 2016)



Το παρακάτω επικαιροποιημένο κείμενο είναι μια συντομευμένη εκδοχή των στόχων του ΜΕΚΕΑ, όπως αναλύονται στην Ιδρυτική Διακήρυξη του, «Οι 10 Θέσεις» – Φλεβάρης 2012, (στην οποία παρουσιάζονται αναλυτικά οι θέσεις και η συλλογιστική του Μετώπου), με τη συμπλήρωση στόχων που προκύπτουν από την εκτίμηση του για τις σημερινές εξελίξεις, όπως αυτή έχει διατυπωθεί σε σειρά ανακοινώσεων και άρθρων του.
1. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΚΕΑ
Το Μέτωπο Κοινωνικής & Εθνικής Απελευθέρωσης (ΜΕΚΕΑ) αποτελεί μια πρωτοποριακή πρόταση για Μέτωπο μεσυγκροτημένο πρόγραμμα που, αντίθετα με τα ιστορικά Μέτωπα, δεν θεμελιώνεται στην ένωση πολιτικών παρατάξεων, μετά από διάφορα «παζάρια» μεταξύ τους, για να βγει ένας ελάχιστος κοινός παρονομαστής που θα στηρίζει έναν βασικό στόχο (π.χ. την πάλη κατά του φασισμού στο ΕΑΜ ή στον Ισπανικό Εμφύλιο του 1936 κ.λπ.). Τα Μέτωπα αυτά ήταν μέτωπα που ξεκινούσαν «από τα πάνω», από τις ηγεσίες κομμάτων ή οργανώσεων, όσο προοδευτικές και αν ήταν αυτές και ο στόχος τους. Εξ αυτού, διαχωρίζεται η προσπάθεια αυτή από διάφορες προτάσεις που δεν έχουν το παραμικρό πρόγραμμα για να βγούμε από την καταστροφή και τη δημιουργία Αυτοδύναμης Οικονομίας, δεν λένε το παραμικρό για (ή βάζουν σε δεύτερη μοίρα) τον ρόλο της παγκοσμιοποίησης και των ανοιχτών και απελευθερωμένων αγορών της που προκαλούν την καταστροφή στην Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή περιφέρεια, μέσω κυρίως της ένταξης στην ΕΕ. Και βέβαια είναι η ίδια η παγκοσμιοποίηση και οι πόλεμοι της Υπερεθνικής Ελίτ εδώ και 15 και πλέον χρόνια, που δημιουργούν τα σημερινά τσουνάμι προσφύγων και μεταναστών…
Το ΜΕΚΕΑ λοιπόν είναι ένα Μέτωπο «από τα κάτω», αφού δεν είναι Μέτωπο πολιτικών οργανώσεων, αλλά μέτωπο ΠΟΛΙΤΩΝ, στο οποίο μετέχει κάθε πολίτης που δεσμεύεται από τους στόχους του ΜΕΚΕΑ, ανεξάρτητα από τις πολιτικές ή ιδεολογικές καταβολές του.
2. ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ, Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΜΑΣ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ:
Ι) ΑΜΕΣΑ:
α) άμεση και μονομερής έξοδο μας από την ΕΕ (και όχι μόνο από την Ευρωζώνη, που είναι μια ακόμα πολιτική απάτη)
β) ακύρωση όλων των δανειακών συμβάσεων, Μνημονίων και σχετικών Νόμων που υπέγραψαν οι κοινοβουλευτικές Χούντες μετά το 2010, με παράλληλη ολοκληρωτική στάση πληρωμών των τοκοχρεολυσίων (που σημαίνει μονομερή διαγραφή του χρέους), εφόσον πρωταρχικός στόχος σήμερα είναι να σταματήσουμε το ξεπούλημα του κοινωνικού μας πλούτου, με αφορμή το Χρέος (που δεν αναγνωρίζουμε, φυσικά, αφού δεν ρωτήθηκε ποτέ γι’ αυτό ο Λαός), στους ξένους τοκογλύφους, πράγμα που θα έκανε αδύνατη κάθε ιδέα οικονομικής αυτοδυναμίας στο ορατό μέλλον.
γ) αναγκαστική απαλλοτρίωση χωρίς αποζημίωση κάθε κοινού αγαθού που έχει περιέλθει, μέσα από τη διαδικασία των ιδιωτικοποιήσεων και τα ξεπουλήματα, στην ιδιοκτησία των ξένων και ντόπιων ελίτ. Χαράτσι στα προνομιούχα κοινωνικά στρώματα και τα παραρτήματα πολυεθνικών, φόροι πολυτελείας με στόχο τη δημιουργία ενός πραγματικά κοινωνικού συστήματος πρόνοιας, υγείας κλπ..
δ) άμεση κοινωνικοποίηση του τραπεζικού συστήματος και κυρίως της Τράπεζας της Ελλάδος που σήμερα είναι παράρτημα της ΕΚΤ, καθώς και των στρατηγικών κλάδων παραγωγής.
ε) κλείσιμο των τραπεζών και διατήρηση των ελέγχων του κεφαλαίου μέχρι την εισαγωγή της δραχμής. Στο μεσοδιάστημα θα μπορούσαν να κυκλοφορούν π.χ. «Ευρωδραχμές», δηλ. Ευρώ σφραγισμένα από την ΤτΕ σε αναλογία που θα ορίσει η Κυβέρνηση (που θα αποτελούσαν το μόνο νόμιμο μέσο ανταλλαγής, με αυστηρή πάταξη της μαύρης αγοράς και βαριές ποινές για τους μαυραγορίτες, όπως στην Κατοχή) , καθώς και τη λήψη μέτρων για την προστασία των λαϊκών εισοδημάτων και μικροκαταθέσεων.
ΙΙ) ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΑ:
α) MONIMOI έλεγχοι σε όλες τις αγορές και κυριαρχικός έλεγχος των συνόρων μας. Γι’ αυτό το σκοπό απαιτούνται πέραν των παραπάνω η αποδέσμευση από τους θεσμούς της παγκοσμιοποίησης (ΠΟΕ, ΔΝΤ κλπ.) που επιβάλλουν τις λεγόμενες “4 ελευθερίες” με καταστροφικά αποτελέσματα στην αυτοδυναμία μας.
β) ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ με στόχο την ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ, αναλυτικά βλ. εδώ
3. ΕΠΑΡΚΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ:
α) η εξασφάλιση της εθνικής κυριαρχίας με άμεση πολιτικο-στρατιωτική συμφωνία με την Ρωσία (ή και άλλες χώρες εκτός ΝΑΤΟ) για την προστασία των συνόρων μας
β) Διμερείς και πολυμερείς συμφωνίες κατά κανόνα με χώρες που παλεύουν κατά της παγκοσμιοποίησης και για την εθνική τους ανεξαρτησία (Ρωσία, χώρες Λατινικής Αμερικής κλπ.) για την κάλυψη των αναγκών μας, ώστε να μπορούμε να ανοίξουμε τις αγορές μας σε όλες αυτές τις χώρες (με βάση πάντα κοινωνικούς ελέγχους που θα επιλέγαμε), ενώ συγχρόνως θα μπορούσαμε ν’ αντιμετωπίσουμε πιθανό εμπάργκο από την «διεθνή κοινότητα», δηλαδή τα μέλη της Υ/Ε και τα προτεκτοράτα της. Το θέμα δηλαδή δεν είναι να πάρουμε δάνεια από κανένα, αλλά να ξανακτίσουμε την παραγωγική δομή μας που κατέστρεψε το σημερινό άνοιγμα και απελευθέρωση των αγορών μας που μας επέβαλε η Νέα Διεθνής Τάξη και η ΕΕ, ώστε μέσα από ένα μέσο-μακροπρόθεσμο πρόγραμμα οικονομικής αυτοδυναμίας (βλ. πρόγραμμα ΜΕΚΕΑ) να αποκτήσουμε υψηλό βαθμό οικονομικής αυτοδυναμίας και επομένως της οικονομικής και εθνικής κυριαρχίας.
γ) Σε σχέση με το μεταναστευτικό, η άμεση έξοδος από την ΕΕ και επομένως η αποδέσμευση από τη Συνθήκη Σένγκεν, Δουβλίνου κλπ. και το ΝΑΤΟ, μας επιτρέπει το Άμεσο κλείσιμο (δηλαδή κυριαρχικό έλεγχο) των συνόρων μας και θεσμοθετεί την επιστροφή των προσφύγων στην Τουρκία ή ακόμη και στις χώρες προέλευσης τους αν αυτή δεν τους δέχεται. Ειδικές ρυθμίσεις για τους πραγματικούς Σύριους πρόσφυγες πολέμου. Ιθαγένεια για τους μετανάστες που έχουν ενσωματωθεί (δεν είναι δηλαδή απλώς άνεργοι) μετά την πάροδο ορισμένου χρόνου διαμονής στην Ελλάδα.
4. Η ΠΑΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΛΑΪΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ (ΚΛΜ)
Το βασικό επομένως αίτημα του Μετώπου θα έπρεπε να είναι η άμεση διεξαγωγή εκλογών για την ανάδειξη μιας Κυβέρνησης Λαϊκού Μετώπου που θα ελέγχεται από τις Συνελεύσεις πολιτών σε όλη την Ελλάδα, μέσω του Συνομοσπονδιακού Συντονιστικού Οργάνου τους (Εθνικό Συντονιστικό Όργανο). Σε αυτές τις εκλογές το Μέτωπο θα κατέβαινε με πρόγραμμα ώστε η ΚΛΜ που θα αναδειχτεί από αυτές:
α) να υλοποιήσει άμεσα τους άμεσους στόχους και τα συμπληρωματικά μέτρα που προαναφέραμε κατά το πρώτο στάδιο, ώστε να επιτευχθεί η άμεση έξοδος από την κρίση και,
β) να δεσμευτεί, αφού θα έχει υλοποιήσει τους παραπάνω στόχους, να προχωρήσει στην προκήρυξη Εκλογών για Συντακτική Συνέλευση, η οποία θα θεσμοθετούσε τις αλλαγές που απαιτούνται στο Ενδιάμεσο στάδιο (Μεσοπρόθεσμα-βλ. 1.ΙΙ) για την οικοδόμηση των βάσεων μιας Αυτοδύναμης Οικονομίας.
5. ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ
Κάθε θύμα της νεοφιλελεύθερης παγκοσμιοποίησης και της απώλειας της Εθνικής και Οικονομικής Κυριαρχίας, και συνακόλουθα της Πολιτιστικής Κυριαρχίας που αυτή συνεπάγεται.
6. ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ
Το Συντονιστικό όργανο των συνελεύσεων του Μετώπου θα αποτελεί το πολιτικό υποκείμενο που θα διορίζει και την Κυβέρνηση Λαϊκού Μετώπου. Η Κυβέρνηση Λαϊκού Μετώπου (ΚΛΜ), επομένως, με την παραπάνω εντολή θα είναι ο εντολοδόχος των λαϊκών στρωμάτων. Δηλαδή των κατά τόπους Συνελεύσεων πολιτών και εργαζομένων που θα εκφράζονται μέσω των εντολοδόχων τους, οι οποίοι θα είναι άμεσα ανακλητοί αν δεν εκφράζουν τη θέληση των εντολέων τους.
7. ΠΩΣ ΟΡΓΑΝΩΝΟΜΑΣΤΕ
Δημιουργούμε ΠΥΡΗΝΕΣ για ένα πανελλαδικό δίκτυο που θα αποτελέσει τη βάση και τη ραχοκοκαλιά του νέου πολιτικού υποκειμένου με πρόγραμμα για την οικονομική αυτοδυναμία της χώρας και την εθνική και κοινωνική απελευθέρωση του λαού. ΟΙ Πυρήνες αυτοί θα αποτελούν τη βάση για τις συνελεύσεις πόλεων που θα συνομοσπονδιοποιούνται σε Εθνικό Συντονιστικό Όργανο. Το Εθνικό Συντονιστικό Όργανο θα είναι αποκλειστικά υπεύθυνο για τη χάραξη πολιτικής με βάση τις αποφάσεις των Συνελεύσεων και τους παραπάνω Στόχους.

Μαρτίου 10, 2016

ΜΕΚΕΑ: Το ξεπούλημα της Εθνικής Κυριαρχίας από σύσσωμη την «αριστερά» μας


Ο Τσίπρας βρίζει αναίσχυντα τους λαούς της Ευρώπης που υπερασπίζονται την εθνική τους κυριαρχία



Τώρα που το αντί-ΕΕ κίνημα αναπτύσσεται πανευρωπαϊκά και υπάρχει κίνδυνος να μπει δυναμίτης στη Νέα Διεθνή Τάξη της νεοφιλελεύθερης παγκοσμιοποίησης, πράγμα που ΤΡΕΜΟΥΝ σήμερα οι ελίτ σε όλη την Ευρώπη και στις ΗΠΑ— ιδιαίτερα αν καταφέρουν οι Βρετανοί να βγουν από την ΕΕ, οπότε θα τους ακολουθήσουν πιθανά και άλλοι λαοί— βγήκε ξανά ο Τσίπρας να περάσει τη γραμμή της Υπερεθνικής Ελίτ στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ (και από εκεί σε όλα τα παραμάγαζα της Παγκοσμιοποιητικής «Αριστεράς») για το ανερχόμενο τέρας της ακροδεξιάς στην Ευρώπη !!!
Αυτή λοιπόν η «αριστερή» μαριονέτα ενός προτεκτοράτου —όπως έχει καταντήσει την Ελλάδα και ο ίδιος, ιδιαίτερα μετά το «δεν έχει σύνορα η θάλασσα» και την έλευση του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο— τολμά με περίσσιο θράσος να αποκαλεί “φασίστες”  και ακροδεξιούς τους λαούς και τις κυβερνήσεις χωρών (από την Ουγγαρία και την Πολωνία μέχρι τη Σλοβακία που έχει και αριστερή κυβέρνηση(!) ως την Αυστρία) επειδή δεν εφαρμόζουν…κοινές αποφάσεις της ΕΕ (δηλαδή της Υ/Ε που τις υπαγορεύει—διάβαζε οι πολυεθνικές και τα όργανά τους), αλλά και επειδή δεν αναλαμβάνουν το μερίδιο «ευθύνης» που τους «αναλογεί» στο ζήτημα απορρόφησης των «προσφύγων και μεταναστών» !
Καλεί δηλαδή τις «φρέσκιες» χώρες της ΕΕ (Ουγγαρία, Πολωνία, Σλοβακία έγιναν μέλη το 2004) να συμμορφωθούν «προς τας υποδείξεις του», λες και είναι υποχρεωμένος ο λαός της Σλοβακίας, όπως άλλωστε και ο δικός μας, αλλά και όλοι οι λαοί της Ευρώπης να φορτωθούν στον προϋπολογισμό τους, στις κοινωνίες τους και τις κοινωνικές τους υπηρεσίες (Υγεία, Εκπαίδευση κλπ.) τα εκατομμύρια μεταναστών που βρήκαν την ευκαιρία με τον ΣΥΡΙΖΑ να περάσουν από τις ταλαιπωρημένες (πολιτικοστρατιωτικά και οικονομικά) χώρες τους στον «παράδεισο» της ΕΕ. Ιδιαίτερα τώρα που η Υ/Ε συνθλίβει παντού τα υπολείμματα κοινωνικού κράτους όπου αυτά έχουν απομείνει…
Λες και είναι υποχρεωμένοι οι λαοί της Β. Ευρώπης (που χωρίς καν να ρωτηθούν) καλούνται να περιθάλψουν τα εκατομμύρια των προσφύγων που προκάλεσε με τους πολέμους της η Υπερεθνική Ελίτ (χωρίς βέβαια να ρωτήσει ούτε τους λαούς αυτούς για τους πολέμους της!). Φυσικά, την ίδια στιγμή, το κόμμα του Τσίπρα και οι συνιστώσες της Παγκοσμιοποιητικής «Αριστεράς» κάλυπταν ιδεολογικά τους πολέμους αυτούς—μιλώντας για …λαϊκές επαναστάσεις και δικτάτορες που πρέπει να πέσουν…
Όμως αυτές οι κυβερνήσεις που κλείνουν τα σύνορά τους δεν κάνουν τίποτε άλλο από το να εξασφαλίζουν έναν βαθμό εθνικής και οικονομικής κυριαρχίας, όπως απαιτεί το ανερχόμενο σε όλη την Ευρώπη κίνημα υπέρ της εθνικής κυριαρχίας και κατά της ΕΕ —πράγμα που για τον «αριστερό» πρωθυπουργό μας είναι έγκλημα ασυγχώρητο.
Δηλαδή πρόκειται ξεκάθαρα για εσκεμμένη διαστρέβλωση και βρώμικη γραμμή της «Αριστεράς» το να εμφανίζει ο Τσίπρας ως «ακροδεξιό τέρας που αναδύεται στην Ευρώπη» το φαινόμενο οι βόρειοι λαοί να απαιτούν και να πετυχαίνουν κάποιο έλεγχο των συνόρων τους, ενώ αυτός να υποστηρίζει αναίσχυντα —όπως του λένε οι Σόρος και οι λοιποί εντολείς του— ότι «εμείς της πρώτη φορά αριστεράς» είμαστε οι «καλοί», ενώ οι λαοί που αντιστέκονται με στόχο κάποια εθνική κυριαρχία είναι οι «κακοί».
Και δεν νιώθει βέβαια κανένα ίχνος ντροπής όταν προσάπτει στις χώρες αυτές την «αντικαπιταλιστική» κατηγορία, άκουσον-άκουσον, ότι με τα μέτρα που παίρνουν μέσα στην ΕΕ αποκτούν «εθνική κυριαρχία μόνο έναντι των ανθρώπων όχι όμως και έναντι του κεφαλαίου» (!!!), ενώ ο ίδιος ο Τσίπρας προφανώς κάνει το αντίθετο: δηλαδή μπορεί μεν να παραδίδει εθνική κυριαρχία στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ «για το καλό των ανθρώπων», στο θέμα όμως του κεφαλαίου είναι κέρβερος, προφανώς με το να ξεπουλά όλο τον εθνικό μας πλούτο στο ξένο κεφάλαιο..! Και βέβαια βολικά διαστρέφει, ο πρώτος τη τάξει «αριστερός» εντολοδόχος της Υ/Ε, το γεγονός ότι η «ελεύθερη» κίνηση ανθρώπινου δυναμικού είναι επίσης βασικό στοιχείο της καπιταλιστικής αγοράς, ιδιαίτερα της παγκοσμιοποιημένης.
Παραπλανά λοιπόν ο Πρωθυπουργός «μας» σε σχέση με την τέτοια επιλογή των χωρών του Βίσενγκραντ (Τσεχία, Σλοβακία, Ουγγαρία, Πολωνία) αλλά και της Αυστρίας για έλεγχο των συνόρων, επιλογή η οποία δεν κινείται βέβαια στα πλαίσια ενός «εθνικοαπελευθερωτικού προτάγματος», αλλά αποτελεί επιλογή των ντόπιων ελίτ (για εκλογικούς συνήθως λόγους), που όμως συναντά φυσικότατα τη στήριξη του απλού λαού, ο οποίος δεν είναι διατεθειμένος να ανταγωνίζεται και να αλληλοεξοντώνεται με τους μετανάστες μέσα στα ανοιχτά σύνορα της ΕΕ και τις ανοιχτές αγορές «για ένα… καλύτερο αύριο».!
Το συνονθύλευμα όμως των πασόκων-τεχνοκρατών και των «αριστερών» ψευτοδιανοούμενων της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί τη στάση αυτή των λαών και των εκλεγμένων κυβερνήσεών τους ως κίνδυνο για τις αξίες της Ευρώπης!!!
Και επειδή προφανώς ως αξίες της Ευρώπης εννοούν και την «Δημοκρατία» τους, ρωτάμε:
Ποιος είναι δημοκράτης;
  • Ο “ακροδεξιός” Ορμπάν της Ουγγαρίας που κάλεσε τον ίδιο τον λαό να ψηφίσει σε δημοψήφισμα αν θα αποφασίζει αυτός πόσους μετανάστες θα έχει η Ουγγαρία αντί να το αποφασίζει αυτό ο κάθε Γιούνκερ-Σουλτς κλπ..
  • Ή ο Τσίπρας που όχι μόνο δεν διανοείται να προκηρύξει δημοψήφισμα για το αν θέλει ο λαός να μετατραπεί η χώρα σε μια πελώρια αποθήκη μεταναστών της Ευρώπης;
Αλλά να μην αναφερθούμε βέβαια στο ότι και όταν προκήρυξε δημοψήφισμα και ο λαός ψήφισε ΟΧΙ στα Μνημόνια κλπ., αυτός την άλλη κιόλας μέρα ξεκίνησε διαπραγματεύσεις για ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ!
ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΑΥΤΗ, ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ;
Φυσικά ο Τσίπρας λέει και πράττει αναλόγως, καθώς απολαμβάνει την πλήρη στήριξη των συνοδοιπόρων της Παγκοσμιοποιητικής Αριστεράς τύπου ΛΑΕ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ (αλλά και του ΚΚΕ πλέον), που δεν λένε κουβέντα για κλείσιμο συνόρων -την στιγμή μάλιστα που οι «Γιατροί χωρίς σύνορα» μιλούν για εγκλωβισμό 350.000 προσφύγων και μεταναστών σύντομα, ενώ ο Αβραμόπουλος επιβεβαίωσε ότι αναμένονται 100.000 μέσα στον Μάρτιο μόνο!
Το ωραίο είναι ότι κάποιοι από την «Αριστερά» αυτή που τόλμησαν αρχικά να μιλήσουν για εθνική κυριαρχία, μόλις ξέσπασε η προσφυγική κρίση «ξέχασαν» αυτά που έλεγαν για κυριαρχία, και τώρα μιλούν για «ασφαλή διέλευση των προσφύγων», δηλαδή για τη μετατροπή της χώρας σε μόνιμο “Hot Spot” και απώλεια κάθε ελέγχου των συνόρων μας! (βλ. επίσημη γραμμή της ΛΑΕ, αλλά και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ακόμη και του ΚΚΕ, καθώς επίσης και τα τελευταία άρθρα Κώστα Λαπαβίτσα στην ιστοσελίδα «ΙΣΚΡΑ»)
Για αυτό και ο Τσίπρας σε μια αποστροφή του λόγου «του» έκανε αναφορά στην «ιδεολογική ηγεμονία που κερδίσαμε και που δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να αφήσουμε να χαθεί..», αφού γνωρίζει πολύ καλά ότι από τα αριστερά παίζει χωρίς αντίπαλο…ενώ από τα δεξιά η ΧΑ απέχει παρασάγγας από τον χαρακτήρα και τη δράση άλλων εθνικιστικών/πατριωτικών κομμάτων ή κινημάτων της Ευρώπης, και δεν συγκεντρώνει βέβαια εκλογικά ποσοστά ανάλογα με αυτά του FN στη Γαλλία ή του UKIP στη Βρετανία, ούτε αποτελεί μαζικό πόλο έλξης των λαϊκών μαζών που αντιτίθενται σήμερα και στην Ελλάδα (έστω και θολά) στην ιδεολογία της Παγκοσμιοποίησης, των ανοιχτών συνόρων κλπ..
Και παίζει χωρίς αντίπαλο ο Τσίπρας στο πεδίο του Αντιπαγκοσμιοποιητικού Αγώνα, παρόλο που η Ελλάδα υπέστη τη μεγαλύτερη οικονομική και κοινωνική καταστροφή από όλες τις άλλες χώρες της ΕΕ…
ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΤΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ
Οι λαοί ξυπνούν παντού, απλά εμείς στην Ελλάδα, έχοντας την πιο διεφθαρμένη “Αριστερά” στην Ευρώπη, θα χρειαστούμε ίσως περισσότερο χρόνο για να απαλλαγούμε από τη γάγγραινα της ιδεολογίας της Παγκοσμιοποίησης και της ΕΕ και τα ντόπια γρανάζια της, «αριστερά» και «δεξιά». Γρανάζια που –με την αγαστή συμπαράσταση και καθημερινή πλύση εγκεφάλου των ΜΜΕ– έχουν βαλθεί να υποτάξουν σε τέτοιο βαθμό συνειδησιακά το λαό μας,  που τον παρουσιάζουν μάλιστα και υπερήφανο που έγινε η παραδουλεύτρα  των αποφάσεων της Υπερεθνικής Ελίτ !
Καλούμε όλες τις υγιείς δυνάμεις της Πατρίδας μας σε αντίσταση ενάντια στην μετατροπή της Ελλάδας και της Ευρώπης σε μία α-λά «Σόρος» πολυπολιτισμική «κοινωνική σούπα»… εύκολο θύμα στις ορέξεις της Υπερεθνικής Ελίτ.

ΜΕ ΑΜΕΣΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΗΔΗ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΜΕΚΕΑ, ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

α) Άμεση έξοδος από την ΕΕ και επομένως αποδέσμευση από τη Συνθήκη Σένγκεν, Δουβλίνου κλπ. και το ΝΑΤΟ

β) Άμεσο κλείσιμο (δηλαδή κυριαρχικό έλεγχο) των συνόρων μας και επιστροφή των προσφύγων στην Τουρκία ή ακόμη και στις χώρες προέλευσης τους αν αυτή δεν τους δέχεται. Ειδικές ρυθμίσεις για τους πραγματικούς Σύριους πρόσφυγες πολέμου.

γ) Άμεση έναρξη διαπραγματεύσεων με άλλες χώρες εκτός ΝΑΤΟ για να εξασφαλίζουμε τη προστασία των συνόρων μας από τους γκάνγκστερς του ΝΑΤΟ

ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΥΡΗΝΕΣ ΜΕΚΕΑ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Μαρτίου 04, 2016

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟΘΗΚΗ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΦΤΗΝΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ «ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ»




Ενώ πολλοί αγρότες από τη βάση είναι έτοιμοι να τα παίξουν όλα για όλα σε μία μέχρις εσχάτων αναμέτρηση με την Κυβέρνηση των «αριστερών» εγκληματικών απατεώνων και ανδρείκελων της Υπερεθνικής Ελίτ, η οργή και η αγανάκτηση του λαού μας απ’ άκρη σ’ άκρη σε όλη την επικράτεια της Ελλάδας μεγαλώνει και από ένα άλλο «καυτό» ζήτημα.
Πρόκειται για την ενστικτώδη αντίδραση των νησιωτών μας, αλλά και πολλών περιοχών της ηπειρωτικής Ελλάδας, απέναντι στη μετατροπή μας σε χώρα-αποθήκη μεταναστών με στρατόπεδα συγκέντρωσης, τα οποία όπως αποκάλυψαν οι Financial Times, δεν θα φιλοξενούν απλά τους πρόσφυγες για λίγες ώρες ή ημέρες και άλλα τέτοια παραμύθια, αλλά θα είναι ΜΟΝΙΜΟΙ τόποι «κατανομής προσφυγών» στα υπόλοιπα μέλη της ΕΕ, μετατρέποντάς έτσι την Ελλάδα σε «στρατόπεδο προσφύγων για όλη την ΕΕ» (FT, 6/2/2016). Ιδιαίτερα τώρα που αποφασίστηκε να μας κλείσουν τα σύνορα από τα Σκόπια, εγκλωβίζοντας πολλές χιλιάδες προσφύγων στη χώρα μας, που η ευαίσθητη αναπτυγμένη Δύση δεν τους θέλει…
Η λέξη υποκρισία είναι λίγη για να περιγράψει τον μηχανισμό που έχουν στήσει η κυβέρνηση ως πολιτικό όργανο των ελίτ, τα γκεμπελικά ΜΜΕ, οι ψευτo-αριστερές και ψευτο-αναρχικές οργανώσεις και Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις για να αποκρύψουν τους πραγματικούς λόγους ύπαρξης των ροών αυτών, αλλά και να εκμεταλλευτούν τις ροές αυτές τα ίδια κέντρα που τις δημιουργήσαν.
Ο μηχανισμός αυτός θέλει να ξεχνάει, ή μάλλον να ξεχνάμε, ότι οι μαζικές ροές αυτές δεν ξεκίνησαν 5 χρόνια πριν, όταν οι μισθοφορικές ορδές της Υπερεθνικής Ελίτ (Υ/Ε) επιτέθηκαν στη Λιβύη με τη συνδρομή του ΝΑΤΟ και στη συνέχεια στη Συρία, ούτε όταν 13 χρόνια πριν η Εγκληματική «Συμμαχία των προθύμων» κατέστρεψε το Ιράκ με την επίφαση των πυρηνικών που ποτέ δε βρέθηκαν. Οι ροές αυτές ξεκίνησαν μόλις πριν ένα χρόνο και εντάθηκαν από τότε που ξεκίνησε η Ρωσική επέμβαση στη Συρία. Κατά σύμπτωση, ή μήπως κατόπιν εντολής από το διευθυντήριο των ελίτ στα κοπρόσκυλά της που παριστάνουν τους «επαναστάτες» (και υποστηρίζονται από τους παρ’ ημίν επαγγελματίες «αντιφασίστες» και «αντιρατσιστές»);
Ο μηχανισμός αυτός περιλαμβάνει και οικονομικούς μετανάστες από την Τυνησία, το Μαρόκο, το Μπαγκλαντές, το Πακιστάν, αλλά και πρόσφυγες από τους πολέμους της Υ/Ε στο Ιράκ το Αφγανιστάν, και τη Λιβύη (που έγινε 5 χαλιφάτα), με αεροπορικές εταιρίες low cost, αλλά και τη νέα παγκόσμια δύναμη στο χώρο, «Turkish Airlines», με την ταυτότητά τους -ούτε καν διαβατήριο-, να μπαίνουν στο αεροπλάνο και σε δύο ώρες να φθάνουν Τουρκία, για να περάσουν το Αιγαίο.
Ο μηχανισμός αυτός θέλει να μετατρέπει ακόμα και τις συμφωνίες όπως του Σένγκεν και του Δουβλίνου από υποχρέωση μιας χώρας με βάση την αρχή της «ελευθερίας» της κίνησης εργασίας, σε… προνόμιο που μπορεί να άρεται κατά το δοκούν για να εξυπηρετήσει τα σχέδια των ελίτ, αποδεικνύοντας έτσι και στη πράξη τη φύση της ΕΕ, όχι ως μιας ένωσης μεταξύ ίσων κρατών, αλλά σαν ένα διευθυντήριο επιβολής μέτρων που ευνοούν τις πολυεθνικές.
Ο μηχανισμός αυτός θέλει επίσης τη ψευτο-Αριστερή κυβέρνηση μιας χώρας που έχει απωλέσει κάθε έννοια εθνικής και οικονομικής κυριαρχίας, να παραδίδει τη φύλαξη της στη FRONTEX και το ΝΑΤΟ, που θα διαχειρίζονται πλέον τις ροές μεταναστών και προσφύγων, όχι σύμφωνα με τα συμφέροντα και την ασφάλεια των προσφύγων, ούτε σύμφωνα με τα συμφέροντα του λαού και της χώρας που καλείται μόνη της να σηκώσει αυτό το βάρος της «φιλοξενίας», αλλά σύμφωνα με τα συμφέροντα των ελίτ και με εντολές που θα παρακάμπτουν κάθε νόμιμη αρχή της χώρας, αφού θα διαβιβάζονται από το εξωτερικό απ’ ευθείας στους ντόπιους μισθοφόρους τους ή καλύτερα στους ντόπιους επιστάτες των σκλάβων των πολυεθνικών.
Ο ίδιος μηχανισμός περιλαμβάνει και τα πανάθλια κρατικά και ιδιωτικά κανάλια (ΕΡT,MEGA κ.λπ), τις συστημικές φυλλάδες καθώς και τις εγκάθετες εφημερίδες της «Αριστεράς» της Παγκοσμιοποίησης («Εφημερίδα των Συντακτών» κλπ.), που κάνουν μια εξωφρενικά υποκριτική, αδιάκοπη προπαγάνδα για το «πώς να βοηθήσουμε τους πρόσφυγες», ξεχνώντας τα εκατομμύρια των ανέργων, αστέγων και πεινασμένων συμπατριωτών μας που είναι «πρόσφυγες» στον ίδιο τους τον τόπο που γεννήθηκαν, πολλοί άστεγοι, πεινασμένοι κ.λπ! Παρακινούν δηλαδή φτωχούς ανθρώπους και μία ολόκληρη κοινωνία με συσσωρευμένα τεράστια προβλήματα σε συμπαράσταση και αλληλεγγύη, επενδύοντας στις ιστορικές ευαισθησίες του λαού μας για τους πρόσφυγες, και αποκρύπτοντας βέβαια την ίδια στιγμή τα δισεκατομμύρια ευρώ που μοιράζονται απλόχερα σε ΜΚΟ αλλά και στην Τουρκία για την περισυλλογή και την φύλαξη μεταναστών (με το αζημίωτο βέβαια αφού όσοι μετανάστες επιλεγούν τελικά να προωθηθούν από την Ελλάδα θα συμπληρώσουν τη φθίνουσα εργατική δύναμη των Μητροπολιτικών κέντρων, συμπιέζοντας συγχρόνως τους ντόπιους μισθούς!)
Ο Ούλριχ Γκρίλο, πρόεδρος των συνδέσμου Γερμανών βιομηχάνων ήταν απολυτά σαφής, σχετικά με το θέμα σε εκδήλωση του ΣΕΒ στην Αθήνα:
«Η Ευρώπη χρειάζεται εξειδικευμένους μετανάστες»…
«Σύμφωνα με μία πρόσφατη μελέτηο αριθμός των Γερμανών εργασιακής ηλικίας θα μειωθεί από 45 εκατομμύρια σήμερα στα 29 εκατομμύρια το 2050Αυτό το χάσμα πρέπει να καλυφθεί. Πέντε εκατομμύρια περίπου μπορούν να προκύψουν από τηναύξηση της συμμετοχής των γυναικών στην αγορά εργασίας.. Αλλά χωρίς εξειδικευμένους μετανάστες δεν θα καλυφθεί πλήρως το χάσμα, και δεν θαμπορέσουμε να αναπτυχθούμεΈνας από τους λόγους που αναπτύσσεται σήμερα ηαμερικανική οικονομία είναι ότι έχει προσελκύσει σημαντικό αριθμό εξειδικευμένων μεταναστών». [σύνδεσμος]
Και, παρά το γεγονός ότι δεν περίμεναν να γίνει τόσο απότομα η εισροή αυτή (την οποία ήθελαν να ελέγχουν και δεν το κατάφεραν λόγω της Ρωσικής επέμβασης στη Συρία), η στρατηγική των ελίτ της ΕΕ και του πολυεθνικού κεφαλαίου είναι «κατανοητή», αφού στόχοι της είναι:
  • Στρατιές φτηνών εργατών χωρίς πολλά-πολλά δικαιώματα και διαμαρτυρίες
  • Εργάτες που θα αντικαταστήσουν τους Ευρωπαίους εργάτες (οι οποίοι μέχρι χθες διαδήλωναν μαζικά π.χ. στο Βερολίνο ενάντια στην καταστροφική Διατλαντική Συμφωνία (TTIP) που καταργεί εργασιακά δικαιώματα, προστατευτικές ρυθμίσεις για το περιβάλλον, την υγεία, την διατροφή κλπ.)
  • Τεράστιες πληθυσμιακές ροές που, αντικειμενικά, όχι μόνο καταστρέφουν κάθε Οικονομική και Πολιτιστική Αυτοδυναμία μας, αλλά δημιουργούν δυνητικά και συνθήκες συγκρούσεων μεταξύ των ντόπιων και εισαγόμενων θυμάτων της παγκοσμιοποίησης. Είναι άλλωστε γνωστό πως με μοχλό την Ιδεολογία της Παγκοσμιοποίησης (ατομικά δικαιώματα κλπ.), η Υ/Ε έχει εξαπολύσει όλους τους πολέμους της τα τελευταία 15 χρόνια, στρατιωτικούς και οικονομικούς, σε κάθε χώρα μη ενσωματωμένη στη ΝΔΤ, ενώ με τον ίδιο τρόπο ελέγχει τον εσωτερικό εχθρό (τα αγωνιζόμενα λαϊκά στρώματα) στις ενσωματωμένες χώρες, υλοποιώντας την αρχή «διαίρει και βασίλευε» και στρέφοντας τα από τον πραγματικό εχθρό τους (την Υ/Ε, την ΕΕ κλπ) στους εξαθλιωμένους μετανάστες.
Ένας άλλος Γκρίλο, ο Μπέπε Γκρίλο στην Ιταλία, μιλάει ανοιχτά για χρήματα που μετατρέπονται σε μαύρο πολιτικό χρήμα, αφού ανεξέλεγκτα η κυβέρνηση τα διοχετεύει στις Μ.Κ.Ο. ημετέρων, σε δήμους, επαρχίες, περιφέρειες και εργολάβους (έργα, έτοιμα φαγητά, ασφάλεια, διαμονή κ.λ.π.), οι οποίοι εμπλέκονται με το μαύρο πολιτικό χρήμα της κεντρο-«αριστερής» κυβέρνησης Ρέντζι. Εδώ στην Ελλάδα δεν γνωρίζουμε ακόμη τι κονδύλια φθάνουν, ποιοι και πώς τα διαχειρίζονται…
Γι’αυτό και οι ΜΚΟ, σε άλλα μέρη στο κόσμο απαγορεύονται δια νόμου, αφού είναι ξεκάθαρός ο ρόλος τους στην αποδόμηση της πολιτικής, οικονομικής και πολιτισμικής κυριαρχίας κάθε χώρας. Δηλαδή, οι ΜΚΟ είναι μέρος του ίδιου μηχανισμού που χέρι-χέρι με τα παπαγαλάκια της Παγκοσμιοποιητικής «Αριστεράς» (ΣΥΡΙΖΑ, ΣΕΚ/ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΚΕΕΡΦΑ, διάφοροι «αντιεξουσιαστές» τύπου ΑΚ κ.α), όταν δεν προβοκάρουν ανοιχτά τους λαϊκούς αγώνες με το να ανακαλύπτουν «νεοναζί αγρότες» στις πορείες, σκούζουν από το πρωί ως το βράδυ για «ανοιχτά σύνορα», προωθώντας με αυτόν τον τρόπο την ατζέντα των ελίτ.Απαιτούν νομιμοποίηση της προσφυγιάς και όλων των πολέμων που την δημιουργούνε. Συνεχίζουν να «πουλάνε τρέλα» και να καταδικάζουν γενικά και αόριστα τους βομβαρδισμούς, χωρίς να λένε το παραμικρό για τους πραγματικούς λόγους που οδήγησαν στον ξεριζωμό χιλιάδες παγιδευμένους ανθρώπους. Ζητάνε να πέσει ο «κακός» Άσαντ (εδώ και 5 χρόνια αντίστασης του λαϊκά στηριζόμενου καθεστώτος!) και πίνουν νερό στο όνομα των ψευτο-επαναστατών του ΝΑΤΟ, που κόβουν κεφάλια μπροστά από την μισθοφορική πράσινη σημαία. Την ίδια δηλαδή σημαία που κουνούσε ο Διευθύνων Συμβούλος Πέτρος Κωσταντίνου της επιχείρησης ΚΕΕΡΦΑ/ΣΕΚ, που είναι θυγατρική του Βρετανικού SWP-του λεγόμενου «Εργατικού Σοσιαλιστικού Κόμματος» που στήριξε τους Ναζί στην Ουκρανία, ο ίδιος που ζητάει να πέσει ο φράχτης στον Έβρο. Η «Αριστερά» καταντά δηλαδή dealer του κεφαλαίου και των ελίτ, γιατί ενώ βέβαια τα ανοικτά σύνορα είναι βασική Ελευθεριακή αρχή, όταν υποστηρίζεις την αρχή αυτή σε μια διεθνοποιημένη οικονομία της αγοράς που ελέγχουν οι οικονομικές ελίτ, τότε ουσιαστικά υποστηρίζεις τις «4 ελευθερίες» της παγκοσμιοποίησης! Μόνο δηλαδή σε μια διεθνή δημοκρατική κοινότητα ισοκατανομής πολιτικής και οικονομικής εξουσίας (που δεν έχει σχέση βέβαια με το εξάμβλωμα Ευρωπαϊκής «δημοκρατίας» που προωθεί τώρα ο Σόρος και ο φίλος του, ο …Μπαρουφάκης) θα μπορούσε να υποστηριχτεί βάσιμα η αρχή των ελεύθερων συνόρων. Στο βρώμικο αυτό παιχνίδι συμμετέχει, ίσως από έλλειψη πληροφοριών (στην καλύτερη περίπτωση) ακόμη και το ΚΚΕ όταν μέσω της «Τομεακής Επιτροπής Πειραιά» της ΚΟΑ του κόμματος ζητά να λειτουργήσει το εγκαταλειμμένο στρατόπεδο του Σχιστού ως χώρος προσωρινής φιλοξενίας, ενώ όφειλε να ξέρει ότι κάθε άλλο πάρα προσωρινή θα είναι τελικά η φιλοξενία αυτή αφού την ομολογούν ακόμη και τα ΜΜΕ της Υ/Ε.
Η ντροπή είναι μικρή πλέον λέξη για να περιγράψει κανείς αυτόν το μηχανισμό και το βρώμικο παιχνίδι που παίζεται αυτή τη φορά, όχι στις πλάτες του Ελληνικού Λαού, αλλά στα ίσια από τις ντόπιες ελίτ και ξένες ελίτ, οι οποίες παράλληλα με την εξαθλίωση, τους μισθούς και τις συντάξεις πείνας, τις αυτοκτονίες, την μαζική μετανάστευση των νέων παιδιών, την άθλιο σύστημα υγείας της χώρας μας,- τού μετατρέπουν τώρα και την πατρίδα σε αποθήκη διαλογής φτηνών εργατών, χωρίς καν μάλιστα να ερωτηθούν. Αξιέπαινο παράδειγμα αποτελεί το δημοψήφισμα που αποφάσισε το δημοτικό συμβούλιο στην Κω, γιατί μόνο οι κάτοικοι της περιοχής μπορούν να αποφασίσουν δημιουργία hot spot τον τόπο τους και δε μπορεί να τους το επιβάλλει καμία ντόπια ή ξένη ελίτ, η οποία δε διατίθεται φυσικά δημιουργήσει τέτοιες αποθήκες διαλογής φθηνών εργατών ούτε στα Βόρεια προάστεια, αλλά ούτε σε κοσμοπολίτικα νησιά δίπλα στις βίλλες τους. Φυσικά, το αίτημα για δημοψήφισμα απορρίφθηκε από τις «δημοκρατικές» ελίτ της Κοινοβουλευτικής μας («αριστερής») Χούντας!
Τα χοντρά λοιπόν ψέματα της Ευρωπαϊκής Ελίτ αποκαλύπτονται, και το σχέδιο για μόνιμες εγκαταστάσεις που θα υποδέχονται εκατοντάδες χιλιάδες, αν όχι εκατομμύρια κόσμου, έχει γίνει αντιληπτό από τους κατοίκους των ακριτικών μας νησιών αλλά και της πολύπαθης Αττικής, γι’ αυτό και εξεγείρονται. Φυσικά για μια ακόμα φορά, όπως και σε κάθε περίπτωση αντίδρασης του απλού λαού στην εποχή της Παγκοσμιοποίησης, που αντιστέκεται στον αφανισμό της Εθνικής Κυριαρχίας του, οι αντιδράσεις αυτές βαφτίζονται φασιστικές. Πραγματικά, με τους ρυθμούς, την ευκολία και τους λόγους που βαφτίζονται φασιστικά μεγάλα τμήματα της ελληνικής κοινωνίας κάθε τόσο, στο τέλος οι μόνοι δημοκράτες και αντιφασιστές στη Ελλάδα θα παραμείνουν τα γραφεία της ΕΕ, το ΝΑΤΟ, οι ΜΚΟ, τα ΚΕΕΡΦΑ, οι «αντιφά» και ο… Πρετεντέρης.
Και είναι βέβαια εξοργιστικό πώς το κατεστημένο, εκμεταλλευόμενο την απλοϊκή συμπάθεια πολλών και ιδιαίτερα φτωχών ή φτωχοποιημένων Ελλήνων συμπατριωτών, χρησιμοποιεί πολλούς ακόμα αφελείς και ακόμα περισσότερους «εντεταλμένους» συμπαραστάτες να προωθήσουν τη φιλανθρωπία του Σόρος και των Ισραηλινών ΜΚΟ. [βλ. δηλώσεις Τσίπρα-Νετανιάχου]
Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΕΚΕΑ
Φυσικά το «προσφυγικό» δεν θα λυθεί με το να μετατραπεί η Ελλάδα σε αποθήκη είτε «πολιτισμένων» είτε στρατοκρατούμενων Hot Spots, αλλά με την ρήξη των δεσμών κάθε χώρας από τη Νέα Διεθνή Τάξη της νεοφιλελεύθερης παγκοσμιοποίησης και την εκδίωξη του ΝΑΤΟ από την Ελλάδα και τη Μέση Ανατολή (στην οποία δημιούργησε τις σφαγές Λιβύης και Συρίας, μετά από τις σφαγές στο Ιράκ και το Αφγανιστάν), καθώς και την απομόνωση των πελατειακών καθεστώτων της Μέσης Ανατολής (Σαουδική Αραβία, Κατάρ, Ιορδανία) που μαζί με την Τουρκία και το Ισραήλ υποστηρίζουν και εξοπλίζουν τις ορδές των ΝΑΤΟϊκών μισθοφόρων-τζιχαντιστών.
Γίνεται λοιπόν φανερό ότι από πολιτική άποψη το «μεταναστευτικό» είναι αποτέλεσμα της Παγκοσμιοποίησης.
Και είναι αυτή ακριβώς η Νεοφιλελεύθερη Παγκοσμιοποίηση που συνεπάγεται και όλους τους πολέμους της Υπερεθνικής Ελίτ ενάντια στα μη ενσωματωμένα στη Νέα Διεθνή Τάξη καθεστώτα (βλ. Λιβύη, Συρία), η καταστροφή των οποίων – με τις ευλογίες βέβαια των ίδιων των σφαγέων αλλά και της Παγκοσμιοποιητικής Αριστεράς τύπου «Ιών» και του ΣΕΚ/ΑΝΤΑΡΣΥΑ που ακόμα σκούζει να πέσει ο Άσαντ στη Συρία- προκάλεσε τα κύματα των προσφύγων.
Από κοντά και οι εκατοντάδες χιλιάδες μετανάστες από μη εμπόλεμες περιοχές που υφίστανται όμως τις συνέπειες της παγκοσμιοποίησης (Ινδία, Πακιστάν, Αφρική κλπ.), μέσω της ολοκληρωτικής καταστροφής της Οικονομικής τους Αυτοδυναμίας από την επέλαση των Πολυεθνικών.
Επομένως μόνο εάν σπάσουμε ως χώρα τους δεσμούς με τη Νέα Διεθνή Τάξη και τους θεσμούς της (ΕΕ, ΝΑΤΟ, ΠΟΕ κλπ.), μόνο τότε δεν θα έχουμε κανένα λόγο να δεχόμαστε παραπάνω από όσους αντέχει η οικονομία μας μετανάστες, εκτός και αν αυτό συμφωνείται με διακρατικές συμφωνίες και διμερείς ανταλλαγές (Έλληνες στο εξωτερικό και αντίστροφα).
Και βέβαια ως χώρα που θα έχει ανακτήσει την Εθνική Κυριαρχία της, και δεδομένου ότι η ΕΕ θα μας απαγορεύει να τους δίνουμε ταξιδιωτικά έγγραφα (ή θα μάς τους γυρίζει πίσω), απλά τότε:
Όσοι περνούν τα σύνορά μας παράτυπα θα υποχρεώνονται να επιστρέφουν πίσω στις χώρες τους, με την συμβουλή να αγωνιστούν ενάντια στην παγκοσμιοποίηση που τους ξερίζωσε από τις πατρίδες τους, και για την πολιτική και οικονομική Αυτοδυναμία στη χώρα τους, ώστε να γίνουν πραγματικοί πολίτες και όχι δούλοι στα καπιταλιστικά κέντρα.
Όσοι όμως μετανάστες ζουν χρόνια στην Ελλάδα θα αποκτήσουν την ελληνική Ιθαγένεια εφόσον έχουν ενταχθεί στην ελληνική κοινωνία (δηλ. δεν είναι απλά άνεργοι οπότε εξ ορισμού δεν μπορεί να τους θρέψει η πατρίδα μας)
Άλλωστε με ένα πρόγραμμα οικονομικής αυτοδυναμίας στην Ελλάδα θα μειωθεί τρομερά και ο αριθμός μεταναστών προς εμάς, γιατί όπως ξέρουμε, ελάχιστοι από αυτούς θέλουν να παραμείνουν στην Ελλάδα. Αλλά και από την Ελλάδα δεν θα έχουμε την αιμορραγία που καταστρέφει κάθε μέλλον αυτής της χωράς όταν τα παιδιά της που σπουδάστηκαν με τα έξοδα του Ελληνικού λαού, αναγκάζονται να μεταναστεύουν στην ΕΕ για να επιβιώσουν.
ΑΓΩΝΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ:
  • Τη μονομερή έξοδο από τους θεσμούς της νεοφιλελεύθερης παγκοσμιοποίησης (ΕΕ,ΝΑΤΟ,ΠΟΕ κλπ.)
  • Το σταμάτημα του πολέμου της Υ/Ε και των πελατειακών καθεστώτων (Κατάρ, Σαουδική Αραβία κλπ.) ενάντια στην νόμιμα εκλεγμένη Συριακή Κυβέρνηση που στηρίζει με ποταμιά αίματος όλα αυτά τα χρονιά ο Συριακός λαός.
  • Την πολιτική και οικονομική αυτοδυναμία μας που συνεπάγεται την εθνική και οικονομική κυριαρχία μας και το κλείσιμο (δηλαδή κυριαρχικό έλεγχο) των χερσαίων και θαλασσίων συνόρων μας.

– ΟΧΙ ΣΤΑ HOT SPOTS

– ΟΧΙ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΕΛΙΤ ΓΙΑ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ

– ΟΧΙ ΣΤΗ ΜΑΖΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ «ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΩΝ» ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΚΕΛΛΑΡΗΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΙΚΗ «ΑΡΙΣΤΕΡΑ»

– Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ

– ΌΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ


ΥΓ: Περιττό να το προσθέσουμε, αλλά επειδή ξέρουμε ότι οι διάφοροι κατ’επάγγελμα (συνήθως με το αζημίωτο) “αντιφασίστες” και “αντιρατσιστές” μπορείνα μας κατηγορήσουν για φασίστες και ρατσιστές, ότι εμείς όχι μόνο με τουςπροσωπικούς αγώνες μας, αλλά και με τις απαράβατες για   δεκαετίες πολιτικές μας θέσεις έχουμε δείξει πόση σχέση έχουμε με φασισμό και ρατσισμό. Προφανώς ούτε ο φασισμός ούτε ο ρατσισμός έχουν οποιαδήποτε συμβατότητα με μια Αυτοδύναμη Κοινωνία που θεμελιώνεται στη ισοκατανομή της πολιτικής και οικονομικής δύναμης μεταξύ όλων των πολιτών, αρχικά στο πλαίσιο κάθε χώρας χωριστά, και στη συνέχεια στο πλαίσιο Δημοκρατικών συνομοσπονδιών, σε μια νέα Δημοκρατική Διεθνή Τάξη και έναν πραγματικόΔιεθνισμό, σε αντίθεση με τον ψευτο-«Διεθνισμό» της Υπερεθνικής Ελίτ και των οργάνων της, Δεξιών και «Αριστερών», που θεμελιώνεται στο κέρδος και την εκμετάλλευση.

ΠΗΓΗ: mekea.org